2022-10 MT-EL moderniserar el- och belysning på cocktailbar på Östermalm

Under hösten har MT-EL utfört kraft- och belysningsinstallationer på den populära cocktailbaren A Bar Called Gemma.

Tillsammans med vår belysningsleverantör har vi inventerat och genomfört en grundlig ljusplanering för att modernisera belysningen i den befintliga lokalen, berättar Linus Nilsson, Projektledare MT-EL. Vi har lyckats med att fånga kundens vision att belysningen ska förstärka den prisbelönta barens gemytliga stämning. Tack vare vår erfarenhet och innovation har vi levererat ett projekt som vi är mycket stolta över. 

Arbetet bestod av nyinstallation av RGBW Led-strips längst med samtliga hyllor i lokalen, installation av neon-skyltar och spotlights. Dessutom omfattade uppdraget installation av infällda laddningsuttag längst med bardisken.

2022-09 MT-EL bidrar till nödvändiga elinstallationer i Stockholm

Elektriker från MT-EL hjälper Ohmegi i pågående el-entreprenader i Sthlm-området.

-Våra uthyrda elektriker hjälper till med elinstallationer vid nybyggnation av flerbostadshus för vårdboende och förskola äldreboende, berättar Linus Nilsson, Projektledare MT-EL. Vi har samarbetat med Ohmegi under en längre tid och det känns bra att få fortsatt förtroende.

Förutom elinstallationer i nybyggnationer finns elektriker från MT-EL på plats för att göra elinstallationer i servicehus som renoveras och anpassas till förvaltningskontor.

2022-09 MT-EL anställer duktiga elektriker

Under våren har tre elektriker anställts i Stockholm.

-Våra nya medarbetare har hög kompetens och passar bra in i vårt glada gäng, berättar Linus Nilsson, Projektledare MT-EL. Vi har lyckats rekrytera elektriker med erfarenhet och glatt humör som är intresserade av att arbeta med elinstallationer i intressanta uppdrag.

På MT-EL sker arbetet med flexibilitet och frihet under ansvar i en engagerad grupp med fokus på säkerhet och trygghet. Vi hälsar Amir, Qasim och Mattis välkomna till vår arbetsgrupp.

2022-08 MT-EL lyser upp skärgårdsmiljö

Under sommaren 2022 utförde MT-EL elinstallationer på Sandhamn utanför Stockholm. Uppdraget bestod av att dra fram el till nya tillbyggnader på kundens tomt, samt kompletterande arbeten, såsom kraft och belysningsinstallationer i befintlig huvudbyggnad.

-Det var fint att arbeta i Stockholms vackra skärgård under en av de varmaste somrarna på länge, berättar Sebastian Chamorro, Arbetsledare MT-EL. Tack vare våra installationer har nu vår kunds byggnader el och kan lysa upp i det kommande höstmörkret.

Arbetet bestod av förläggning av markrör, utdragning av nya kraft-matningar från huvudbyggnad till både gästhus och bastuhus. Dessutom omfattade uppdraget installation av belysning, ytterbelysning, eluttag samt komplettering i befintlig el-central.

2021-12 Allmänna elteknikinstallationer i kontorsmiljö

MT-EL är stolta över att bidra till uppfräschning av kontorslokaler hos en mäklarfirma i Vasastan i Stockholm. De nya moderniserade kontorslokalerna får, tack vare bytet av armaturer, lägre energi- och underhållskostnader, och bidrar till minskat koldioxidutsläpp.

  • Kunden är mycket nöjd med vår effektivitet och att vi under kort tid gjort ett snyggt montage, säger Sebastian Chamorro, Projektledare MT-EL. Renoveringen hade ett pressat tidsschema och det var fördelaktigt att vi var snabba så att nästa yrkesgrupp kunde ta vid utan dröjsmål.

MT-EL har demonterat befintliga armaturer, dragit nytt kablage, installerat kopplingsdosor och monterat nya miljövänliga armaturer i konferensrum och kontorslandskap.

2021-11 Elbesiktning av lägenhet i flerfamiljshus

MT-EL bidrar till en säkrare elmiljö i lägenheter. Fastighets- eller lägenhetsägare är ansvariga för att maskiner, stickkontakter och ledningar inne i huset/lägenheten fungerar och är ofarliga. MT-EL har besiktigat elen i en lägenhet på Södermalm om ca 80 m²

  • Vid elbesiktningen kontrollerar vi om elinstallationerna är fackmässigt utförda och rätt underhållna, berättar Linus Nilsson, Projektledare MT-EL. Vi går igenom elcentralens grupper och mäter upp allt och kontrollerar uppmärkning så att allt är korrekt och belastas jämnt. Om vi upptäcker felaktigheter påtalar vi detta till kunden och kan givetvis hjälpa till att åtgärda felen vid behov.

Den som äger hus, lägenhet eller sommarstuga ansvarar för att elanläggning och olika installationer fungerar bra och är säkra. Elbesiktningen är en billig försäkring om det visar sig att elanläggningen inte uppnår de säkerhetskrav som ställs.

2021-11 MT-EL flyttar in i fina lokaler på Kungsholmen

MT-EL är ett installationsföretag i Stockholm som levererar helhetslösningar eller delprojekt för att bidra till samhällets utveckling.
Vi står till tjänst med utvalda erfarna montörer och projektledare inom el och belysning, kraftmontage och teleinstallationer, samt efterföljande service och underhåll.
Med vår mänsklighet, affärsmässighet, effektivitet och långsiktighet bidrar vi till ditt framgångsrika projekt.
Vårt mål är att utveckla ett företag i entreprenadbranschen där både vi och kunderna får en säker och personlig leverans.

Välkommen att kontakta oss!
Linus Nilsson: 072- 705 92 29
info@mt-el.se
MT-EL AB
Grubbensringen 8
112 69 Stockholm